top of page
Creast JPEG wit.jpg

over ons
De personen achter Last Legacy

Bas en Linda Genemans

Bas Genemans

Introvert, sportief, denkt graag na.

Ik kan me goed herinneren dat ik op mijn 12e een foto van New York zag. Een straat vol met mensen. Maar ik zag geen mensen, ik zag verhalen. Ervaringen, gewoontes, mensen met gezinnen en verborgen eigenschappen. Kortom, alles wat elk individu speciaal maakt.

Als een rustig persoon die kan genieten van een avondje alleen met mijn gedachten denk ik graag wat dieper over diverse onderwerpen. Zo ook de dood en het leven na de dood. Dit werd natuurlijk vele malen relevanter toen onze prachtige dochter geboren werd. Hoe kan ik haar blijven steunen mocht er iets met mij gebeuren.

Bas%20met%20achtergrond_edited.png

Door de combinatie van deze elementen is Last Legacy als idee geboren.

Hier wil ik graag inhaken, mijn naam is Linda, vrouw van Bas en compleet anders. Zo zou ik mezelf als actief, extravert en ondernemend willen beschrijven. Om het in het kort te zeggen, heb ik het idee van Bas omgezet in Last Legacy zoals die nu is. Met daarin mijn eigen element dat dicht bij mijn hart ligt.

December 1986 werd ik geboren in Nederland met Vietnamese ouders. Al vanaf een jonge leeftijd is mij liefdevol geleerd om zelfstandig te zijn en dingen te ondernemen. Op een latere leeftijd moest ik vaak helpen om praktische zaken te regelen voor mijn ouders en andere mensen uit de community. Dit regelen beviel me wel en een studie rechten was daarvan het gevolg.

Voor Last Legacy keek ik voornamelijk naar het praktische gedeelte. Zo heb ik een praktische invulboek gecreëerd met alles wat Bas moet weten en regelen mocht ik komen te overlijden.

Linda%201_edited.png

Door onze specialiteiten samen te brengen zijn we tot een volledig pakket gekomen waarmee wij, maar ook jij zekerheid zal hebben dat we zelfs wanneer het niet meer mogelijk is nog steeds onze steun en liefde kunnen geven. 

Forever remembered

bottom of page